Българският букмейкър „Еврофутбол” ще раздаде 12000 лева на зрителите на вечното дерби между ЦСКА и Левски, което ще се състои на 20.09.2009 г. от 20.00 часа на националния стадион „Васил Левски”. За втори път тази година компанията организира играта „Гол от центъра”, която дава шанс на някой от участниците в нея да прибере 10 000 лева.

Момичетата на „Еврофутбол” ще хвърлят пет специални топки в двете агитки и всеки, който я улови получава правото да се бори за паричната премия. На полувремето на двубоя петимата участника ще могат да демонстрират футболните си умения и да вземат пари от родния букмейкър. 10 000 лева ще вземе този, който уцели празната врата от центъра на терена, без топката да е докоснала тревата. Ако това са повече от един участник, то те си разделят сумата. Ако обаче, топката докосне тревата, тогава футболният почитател ще си тръгне с 500 лева.

Агитките на „Васил Левски” ще изживеят още емоции и от прекрасните изпълнения на мажоретния състав на „Еврофутбол” преди мача и на почивката.