Новият треньор на Хасково Емил Велев коментира пред Гонг очакванията си преди дебюта срещу шампиона Лудогорец.

"Мотивирани сме да отидем да играем добър футбол. Знаем, че ще играем срещу най-добрия отбор в България през последните години, ако можем да вземем нещо ще сме много доволни. Виждаме, че и те правят грешки, надяваме се и утре да е така, а след това да си мислят за мача с Базел. Настроението в нашия отбор беше малко тягостно, но в последните дни настроението се промени. Трябва да има малко по-голямо самочувствие. Играем срещу добър отбор, теренът ще е много добър. Трябва да покажем на какво сме способни“, сподели специалистът.

"Лудогорец е фаворит в мача. Направили сме нужното да изглеждаме по най-добрия начин срещу Лудогорец. Знаем, че те практикуват по-атакуваща игра и ще се съобразим с това", продължи Емил Велев.

"Имаме разговори с Радослав Димитров. Очаквам да ми се обади, а след това да преминем към финални разговори. Разчитам много на опитните футболисти. Не е само Емил Ангелов, говоря още за Атанас Чепилов и Дончо Атанасов. Важно е около опитните играчи да направим добро ядро. Щом съм се захванал значи вярвам, че имаме шансове. Остават още много мачове. Във втората част от сезона ще играем с преките си противници", завърши Велев пред Гонг.