Старши треньорът на Славия Емил Велев определи по традиция група от 19 футболисти за домакинският мач на белите срещу Пирин Благоевград.

Треньорът на столичани ще умува да последно на кои футболисти да заложи в стартовият състав. Като се имат в предвид двете поредни загуби на Славия, треньорското ръководство обмисля да направи някои промени в утрешния мач срещу Пирин.

В разширеният списък на наставника не попадна бразилският централен защитник Жосиас Басос. Бранителят вече има право да играе за белите, след като в началото на седмицата бе картотекиран в БФС, но няма да има възможност да дебютира с бялата фланелка, заради вирусно заболяване. В средата на седмицата грип повали защитника и треньорското ръководство го остави да почива, въпреки че Басо се чувства далеч по-добре.

След сутрешната тренировка отборът отиде на режим в Бояна. Поради наказание, мачът с благоевградчани пропуска Радослав Димитров.


Групата на Славия:

Стефано Кунчев, Емил Петров, Богомил Дяков, Филип Филипов, Диян Молдованов, Виктор Дениран, Мартин Сечков, Виктор Генев, Ерисон Баяно, Илия Илиев, Том Мансаров ,Даниел Пеев, Мартин Кушев, Николай Божов, Георги Христов, Божидар Васев, Иван Цачев, Спас Георгиев и Йордан Юруков.