Наставникът на Славия Емил Велев заяви преди първата тренировка на отбора за новата година, че темата „Галин Иванов в ЦСКА” е приключена и той остава футболист на Славия.

„Много се предъвка този случай. Галин остава в отбора и само при много добра оферта от чужбина сме склонни да се разделим с него, но за сега такава няма. Не ми се струва редно футболисти на Славия да преминават в други български отбори”.

„Треньорът на белите сподели и пред присъстващите фенове, че ще направи всичко възможно неговият отбор да стигне до последния мач в турнира за Купата на България. „Не съм доволен от мястото, на което се намираме в момента и след една добра подготовка ще се стремим да подобрим класирането си. Ще разчитам много на тези футболисти, които представихме днес, но никой не е абониран за титулярното място. Всеки ще трябва да се бори за да играе”.

По отношение на провалилия се лагер в Израел. наставникът сподели, че в последния момент са се разминали договорките с организаторите на подготовката и за това „белите” ще се подготвят в Сандански от 12-ти до 26-ти януари.