Старши треньорът на Локомотив София Емил Велев сподели след победата с 2:1 над Литекс, че Христо Стоичков му е казал на полувремето, че иска тимът му да изпадне от елита.

„Защо е бил нервен Стоичков? Той ми каза на полувремето, че иска да изпаднем. Аз не знам него защо го грее това нещо, явно, че е много колегиално. Нищо, че е треньор номер 1 на България. Отговорих му с ОК“, сподели Емил Велев.

„Имаме още един мач, в който трябва да направим всичко възможно, за да победим и да чакаме феърплея на българските отбори, ако случайно Черно море спъне Ботев Враца. Мисля, че не мога да очаквам, че ще има феърплей, но да се надяваме. Бяха приказките и преди мача ни с Черноморец, но те ни биха. Ние играем феърплей, никой не може да ни помогне, освен ние. Казвайте ги нещата в прав текст. Не ме интересува Ботев Враца. Да се надяваме, че ще покажем добра игра срещу ЦСКА и да ги победим. Не искам да коментирам другите отбори“, добави Велев.

На въпрос, дали ще се обади на старши треньора на Черно море Георги Иванов, преди двубоя на моряците с Ботев Враца, Велев отговори: „На никого не звъня аз, който иска на мен да ми се обади, да ми звънне.“