Изпълнителният директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви при завръщането на отбора от Португалия, че ще говори с Боби Михайлов относно задълженията на клуба. „Не съм запознат в детайли с мнението на Боби Михайлов. Ако има някои неща, които трябва да се изпълнят трябва да се изпълнят. Задълженията ги знаят финансистите в клуба. Всеки клуб има задължения в света. Ако има начин те да бъдат покрити ще бъдат. Ще се видя с Боби Михайлов, за да разбера подробности. Естествено, че ме притеснява. В крайна сметка има криза и е нормално всеки да има да дава”, каза Костадинов.

Той коментира и трансфера на Райс Мболи в Криля Советов. „За Мболи много информации. Да му честитим трансфера на вратаря, ако наистина е подписал. Някой ми каза, че Маркиньос вече е купен в Рио Аве, Девел също беше купен в един друг руски отбор”, допълни Костадинов.

Шефъв в „червения” клуб обяви, че се очаква днес да бъде даден списък с играчите, на които няма да се разчита за пролетта. „Ще дадем списък с играчите, които той иска да остави в отбора и на които няма да се разчита. Първо ще говорим с тях и ще видим по какъв начин ще се разделим”, завърши Костадинов.