Спортно-техническият директор на ЦСКА не скри недоумението си от поредната издънка на „червените” от началото на сезона – равенството 2:2 срещу Видима Раковски. Костадинов призна, че няма думи за случилото се.

„Много пъти съм се обяснявал пред вас, нямам думи за това, което стана”, заяви Костадинов.

Относно скандиранията против него, босът на ЦСКА отговори: „Това е нещо нормално отборът като не върви. Аз се занимавам със спортно-техническите неща на отбора, аз съм свикнал. Мисля, че това, което се опитвам да правя е правилно, а че няма резултати е наистина така и е лошо”.

„Играем днес необяснимо слабо, срещу отбор като Видима ЦСКА трябва да излезе и да бие с 3:0. Не знам мерки, какви мерки трябва да се взимат? Собствениците ще кажат, аз ще им кажа, какво мисля”.

Относно обвиненията към него, че правя пари за сметка на ЦСКА, Костадинов каза: „Това са несериозни неща, ако някой мисли, че идвам в ЦСКА за пари, явно не ме познава какъв съм като човек”.

„Тиеро, който според мен е най-доброто попълнение, от 15-20 дена е контузен. Като ти излязат 2-3 футболисти, на които си градил по време на подготовката, не става”.

Относно старши треньора Павел Дочев, шефът на ЦСКА коментира: „Всеки има грешки, мисля, че за времето, в което е тук, той работи по съвсем различен начин, мисля, че е правилно, но на футболистите им трябват доста време, за да разберат какво става”.

„Аз имам притеснение за всеки мач, това ме учудва най-вече. Някои футболисти трябва да работят по психиката си. Всеки може да падне от всеки, но важното е как падаш и как ти правят равен, това е най-важното”, завърши Костадинов.