Членът на Управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов заяви след равенството на „червените”, че е доволен от резултата, но не и от играта. „Армейците” завършиха 1:1 с Омония като гост в първия мач от втория предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА.

„Доволен съм най-вече от резултата, от играта - мисля че изпитахме доста затруднения, но най-важен е резултатът”, бяха първите думи на шефа на ЦСКА.

„Можехме да решим мача още в първата част, но ни остават още 90 минути у нас. Ние ще опитаме да играем много по-добре пред нашата публика и да направим така, че да продължим напред”, добави Емил Костадинов.

„Незнайно защо, след като отбелязахме гол се върнахме в нашата половина, а можехме да решим мача. Всеки играч трябва да даде максимума от себе си. Футболистите ни не показаха своите възможности, но се надявам да направят това на реванша”, сподели още членът на УС на „червените”.

„Смятам, че можехме да победим в Ловеч, а не да завършим наравно. Равносметката – опитахме с толкова много нови играчи да направим два добри резултата за толкова малко време”, завърши Костадинов.