Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов определи съперниците на тима като трудни. В групите на Лига Европа „червените” ще се изправят срещу Порто, Бешикташ и Рапид Виена. Самият Емил Костадинов познава добре португалския съперник, който според него е „турнирен боец, въпреки че голяма част от звездите вече са продадени.”

„Мисля, че отборите са доста трудни, но и ние имаме своите шансове. Да, Порто продаде доста от своите звезди, но това е турнирен боец и ще бъде доста трудно.

Колкото до Рапид Виена, ние имаме шансове срещу всички отбори, но всичко зависи от нас, дали нашият тим ще е на ниво”, сподели Костадинов.

Турският съперник на ЦСКА според спортният директор също е труден за преодоляване тим.

„Надявам се да вземем повече точки, защото това ще бъде добре и за ЦСКА, и за българския футбол.”

„Футболната общественост трябва да се радва, че има два отбора в групите. Трябва да говорим колко е позитивно всичко, защото това е добре за името на българския футбол, независимо от положението, на което сме. Трябва да приемаме нещата каквито са и да сме реалисти. Трябва във всеки мач да играем на максимални обороти. ЦСКА има добър потенциал и можем да изненадаме всеки.”

„В България всичко е крайно, който излезе на терена трябва да покаже какво може, а ние показахме, че можем да играем”, завърши Емил Костадинов.