Атрактивният синоптик на bТВ Емил Чолаков успокои всички фенове на Левски и ЦСКА с думите “Мач ще има”. Разбира се, човекът от прогнозата за времето, който всяка вечер влиза в телевизорите ни, бе категоричен единствено по отношение на климатичните особености, които ни очакват в събота вечерта около 18.00 часа.

“Няма никакви опасения за отлагане на мача, проверих последните данни и мога да ви кажа, че валежът ще спре, а ако не спре да вали, ще вали съвсем слаб сняг“, сподели в Спортно шоу Гонг по Дарик радио Чолаков.

“Всички, които ще ходят на мач, да ходят, но добре облечени. Температурите ще паднат, ще е студено, но мачът няма да бъде отложен, поне не по тази причина. Градусите ще бъдат около нулата. Тези -8 градуса, за които се споменава ще паднат, но това е минималната сутрешна температура, с която ние плашим хората. Към 18.00 часа температурата на въздуха ще бъде около нулата“, добави синоптикът.

“Това, което се вижда засега в тези 3-дневни прогнози и мислим, че ще се случи, е това. Но в събота снегът трябва да отслабне, до тогава ще повали обаче. Все пак му се вижда краят”, завърши оптимистично Емил Чолаков, поне за хората, които очакват по-слънчеви и топли дни.