Бразилецът Елтон, който пристигна късно снощи в България, тренира за първи път с Левски на сутрешното занимание на шампионите в Правец.

Изявите на кариоката бяха следени стриктно от спортно-техническия щаб на шампионите. Елтон, който за последно се състезава в полското първенство с екипа на Погон Шчешин, е на проби и ако демонстрира добри качества ще подпише със „сините”.

Закупеният мароканец Бензукан пропусна сутрешната тренировки на Левски. Причината за това решение е липсата на почивка от дълго време. Младежкият национал на Мароко е играл без прекъсване в последните 11 месеца и за разлика от другите играчи ще тренира само веднъж дневно.

Ричард Еромоигбе въртеше обиколки отделно от останалите футболисти, защото пропусна първите дни от подготовката. Нигерийският ас на Левски доскоро бе с висока температура, но очевидно е възстановен и ще навакса пропуснатото.

С тима не тренира Милан Коприваров, който се намира в столицата.

Младежките национали Борислава Стойчев и Николай Димитров са на линия след като получиха повече време за отдих.

В близките дни се очаква да стартира подготовката и на Валери Домовчийски, който ще бъде привикан по-рано от другите национали. Звездите на Левски трябва да започнат тренировки на 24 юни.