Капитанът на Левски Елин Топузаков призна за Гонг, че е отказал една оферта по време на подготовката на „сините”.

„Не знам за интерес от немски тимове. Имах едно предложение, но го отказах, така че няма да се връщам към други неща. Имах среща с ръководството в Правец, там изяснихме моите желания и тяхното виждане”, разкри капитанът на шампиона Левски.

Топузаков изрази надежда, че ще се възстанови по-бързо от анонсираните 20 дни: „За първи път получавам мускулна травма. Неприятно е, защото работих повече от месец много усърдно и смятам, че бях в добра форма. Приемам го философски и се надявам да се оправя бързо. До мачовете за влизане в Шампионската лига има много време, надявам се да се възстановя.”

Капитанът на Левски каза, че му е паднало настроението, след като е разбрал, че контузията не е безобидна: „Аз съм малко по-чувствителен и го приех тежко.”

Асът на „сините” сподели, че Левски се е представил силно в последните контроли. „Вече навлизаме във форма. Показахме го срещу шампиона на Израел и в мача с Бърно. Започва да се усеща обиграност, правим това, което иска треньорът Стоилов”, добави пред Гонг Елин Топузаков.