Дъщерята на президента на Локомотив София – Николай Гигов – Ели, се оказа фен на Джордж Майкъл, Мадона, Бионсе, Фърги и Васил Найденов, а световният ни шампион по бокс Детелин Далаклиев – на 50 CENT, Енрике Иглесиас, Азис и Ванко, Ъпсурт и Тони Стораро.

Интересна музикална комбинация в предпочитанията на популярен спортен журналист и световен шампион по бокс ще предложи на зрителите предаването „Нарисувай се”. През уикенда, от 16.30 часа, ще гостуват Ели Гигова и Детелин Далаклиев.

В съботния следобед пред бялото платно на Фен ТВ с четка в ръка ще застане красивата г-ца Гигова.

Зрителите ще разберат защо Ели е любител на мъжки хобита като бързи коли и футбола и как балансира визията на елегантна млада дама с излъчването на щастливо влюбено момиче. Не е тайна, че възпитаничката на френски колеж събира много завистливи женски погледи след като две години е заедно с един от най-желаните мъже у нас – Петко Димитров.

В музикалния дуел Ели Гигова ще се изправи срещу Детелин Далаклиев. Трудът, хъсът и класата, които донесоха титлата на Детелин и толкова радост и гордост на България ще бъдат оставени на заден план за 30 минути. Той ще предложи като музикален поздрав любопитна компилация от песни на 50 CENT, Енрике Иглесиас, Азис и Ванко, Ъпсурт и Тони Стораро.

Боксьорът ще захвърли ръкавиците и ще открехне завесата на личния си живот. Той ще разкаже за любимата до себе си – Петя, за предстоящата им сватба и всичко, което вълнува едно момче изкачило световния връх на 26 години.

Още подобни новини четете в Signal.bg.