Дългоочакваният панамски национал Хосе Луис Гарсес най-сетне ще пристигне в България.

Официалният сайт на „червените” съобщава, че нападателят ще пристигне днес в 23 часа на летище София с полет от Франкфурт.

Гарсес имаше колебания дали да приеме офертата и затова трансферът се забави толкова време. Според версията на самия играч, той е помолил още една допълнителна седмица за отдих, след като взе участие със своя национален отбор в турнира за Златната купа на КОНКАКАФ.  В последния момент обаче всичко е било уточнено. Очаква се до 2 дни панамецът да се присъедини към лагера на ЦСКА.

Според информации в панамската преса, ЦСКА ще брои на ръка 100 000 долара за център-нападателя на Панама, известен в родината си с прякора "Ел Пистолеро".

Идването му в София съвпада с това на члена на "армейската" управа Емил Костадинов, който се завръща от почивка. Така по всяка вероятност още утре ще се приключи с медицинските тестове и подписването на договора.

С привличането на Гарсес и чаканото до часове подписване с младежкия национал на Черна гора Никола Вуядинович, селекцията на ЦСКА може да се счита за 90% приключена. Все още на проби е бразилецът Жулиано Наварини, като е повече от голяма вероятността той да подпише с "червените".

Старши-треньорът Стойчо Младенов ще търси вероятно още един дефанзивен футболист от чужбина и евентуално нападател.