Поредният футболист се появи днес в ЦСКА. Малко преди 18 часа на Летище София пристигна Раул Андре Фейритас Мартинс, който ще изкара пробен период при „червените“ и ще играе в утрешната контролна среща срещу Спартак Плевен.

Раул Мартинс идва елитния анголски тим Кабускорп, в който от началото на годината играе и 39-годишната бразилска звезда Ривалдо. Раул Мартинс само от няколко месеца играе в родината си. Защитникът има интересна визитка не толкова с изявите си на терена, колкото с националността си. Раул Мартинс има анголско и португалско гражданство. Освен това обаче е натурализиран от Кабо Верде. Преди да се озове в Ангола Мартинс е играл само за португалски клубове. Кариерата му започва от четвъртодивизионния португалски Праиензе. След това преминава през Оливейра Хоспитал, Портосантензе, Виа Мае, които също се състезават в четвъртото ниво на португалския футбол. През сезон 2009-2010 Мартинс се качва едно ниво и продължава кариерата си във Визела, а миналият сезон вече защитава цветовете на Гондомар преди да се озове в Ангола.

Раул Мартинс е роден през 1987 година и играе предимно на поста ляв бранител. Не е ясно колко шанс ще получи от Стойчо Младенов за изяви преди специалистът да каже мнението си за него.