Легендата на ЦСКА Джони Велинов сподели специално пред Гонг очакванията си от предстоящото дерби между Левски и ЦСКА, като предрече категорична за „червените”.

„Очакванията ми са категорична победа за „червените”, както и шампионска титла за тях тази година. Аз мисля, че „армейците” показват, че са по-добрият отбор, разбира се, това не е гаранция, че ще спечелят срещу Левски, тъй като във футбола, не винаги по-силният тим побеждава”, започна той.

„Наблюдавах на живо мача на Левски и Локомотив Сф и ми направи впечатление, че „сините” не се намират в най-добрата си форма. Но все пак това е дерби, в което това няма значение – вижда се, че когато си най-слаб, можеш да победиш ЦСКА и обратно, най-слабият ЦСКА може да победи Левски”, продължи Велинов.

„Никога няма да забравя първия си мач срещу Левски – това беше ’78-ма година декември месец. Победихме ги 2:1, тогава започнаха първите ми впечатления и всичко тръгна нагоре след този мач. Усещането тогава за мен бе невероятно, стадионът бе препълнен. В днешно време наблюдавам, че все по-малко хора посещават това дерби”, припомня си легендата.

Чуйте още какво каза Джони Велинов специално пред Гонг преди предстоящото дерби между „сини” и „червени”.