Младият талант на ЦСКА Джихат Кямил игра за мъжкия тим в контролата срещу Рилски спортист. Това е и един от поводите за заглавието на този коментар. Джихат игра за ЦСКА.

Другият повод е, че повечето колеги, отговарящи за червените, не пропускат да кажат и по нещичко за Левски. Понякога дори е трудно да разбере човек материала за кой отбор е. Този определено е за шампиона на България.

В Левски, след като дълго време живяха в свой свят, се върнаха към реалния живот. И вършат делнични неща. Като селекцията на тима. Дойде един от тримата бразилци – Жозе Соарес. Мина медицински прегледи и предстои да подпише тригодишен договор. Нямаше да е Левски, ако всичко ставаше гладко. Затова се появиха и проблеми с привкус на мениджърски интереси.

След месец в България ще дойдат и Жоаозиньо, и Жан Карлос. Сините фенове ще се радват на невиждана в последните сезони селекция. Времето ще покаже кой от новите ще успее в Левски. Стоилов заяви, че тримата не са цялата селекция, но вече е видимо доволен от това, което прави ръководството за него. Остава шампионите да почнат и да продават играчи и процесът селекция ще се нормализира.

Остава и жребият за Купата на България в четвъртък да даде шанс, след три години, Левски да изиграе домакински мач. Не заради отбора, а заради привържениците и особено тези с абонаментни карти, на които „им горят” талоните.

Предстои и по-трудната част за сините от есенния дял на първенството. Домакинство на Ботев, гостуване на Пирин, приемане на Черноморец, мач в Надежда, среща с ЦСКА и мач в Овча купел. От тези шест мача ще стане ясно дали Левски ще защитава титлата си през пролетта.

И накрая за тези, които си спомнят, че миналата година по това време отборът играеше в групите на Шампионската лига. Не вярвайте на тези, които се подиграват с постигнатите резултати. Вижте какво става с отбори като Рома през пролетта и със Славия Прага вчера срещу Арсенал в Лондон. Просто вярвайте, че скоро пак ще изживеете онези мигове, които ви карат да обичате футбола.