Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали сензационно заяви, че причината да не иска Иван Иванов в състава си е, че според него футболистът на ЦСКА е с хомосексуални наклонности.

Темпераментният бос на румънския гранд обясни, че в неговия отбор никога няма да има футболист – гей и затова се е отказал от възможен трансфер на Иванов. Освен това Бекали, явно добре информиран, обясни, че българският защитник е побойник и алкохолик.

„В Стяуа никога няма да има хомосексуалист в отбора! Може да е лъжа, че той (Иван Иванов) е хомосексуалист, но ако е истина? В моето семейство никога няма да има хомосексуалист, а Стяуа е мое семейство”, избухна Джиджи Бекали.

„Вместо да взимам един гей в Стяуа, предпочитам да играя с юношите. Това не е дискриминация. Аз имам правото да избирам с кого да работя. Дори самият Господ да ми каже тази вечер, че Иванов 100% не е хомосексуалист, аз пак няма да го взема!”.

„Във вестниците има твърде много информация, че той е гей. Дори ЦСКА да ми го дава безплатно, пак няма да го взема. Той е може би най-големият побойник сред хомосексуалистите, а е и тежък алкохолик”, допълни Бекали по адрес на Иван Иванов.