Локомотив Пловдив няма да може да разчита на двама от своите полузащитници при гостуването на ЦСКА в неделя. От сметките на Неделчо Матушев поради травми отпадат Габор Ерош и Валери Георгиев.

Унгарският халф със сигурност пропуска остатъка от есенния полусезон, тъй като ще се подложи на операция. От началото на седмицата Ерош е в своята родина, където ще му бъде направена една най-често срещаните при футболистите операция от порна херния.

Твърдият титуляр в състава на „смърфовете” Валери Георгиев разтегна бедрен мускул на вчерашната тренировка на черно-белите и според лекарския щаб на отбора почти сигурно няма да е готов за мача с ЦСКА.

Георгиев, който е един от ключовите играчи в халфовата линия на Локо Пловдив, бе заменен принудително по време на последния шампионатен мач срещу Академик София. Въпреки това той тренираше наравно със съотборниците си преди късметът да му обърне гръб отново.

Всички останали футболисти в Локомотив Пловдив са здрави и се подготвят пълноценно за гостуването в София в неделя.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg