Два варианта за спасение на ЦСКА са били обсъдени като възможни към днешна дата по време на срещата в офиса на Васил Божков, проведена по-рано през деня.

Според първия, заради проблемния, а според мнозина неспасяем лиценз на ЦСКА, е възможно да бъдат намесени Гриша Ганев и Литекс. Сливането с „оранжевите“ обаче крие проблеми, които могат да се появят в последствие.

Вторият вариант е ЦСКА да започне новия сезон в Б група, закупувайки лиценз на отбор от второто ниво. 

По-рано днес в офиса на Васил Божков в центъра на София се проведе среща между бившия собственик на тима с фенове на "червените" и бизнесмени. След нейния край Иван Ченчев изчете следната позиция:

"Днес, на срещата присъстваха представители на цялата червена общност, която се обедини около подкрепата си за г-н Васил Божков и предлагания от него бизнес модел за устойчиво развитие. Цялата общност разчита на подкрепа от държавата и БФС за реализиране на вариант за участие на ЦСКА в "А" група. Очакваме един от най-големите социални проекти в България да получи адекватна подкрепа така, както са се ползвали и се ползват и други клубове за успех в спорта."

На срешата не присъстваха настоящите собственици на клуба - Ивайло Манджуков и Милко Лазаров.