Интересни разкрития направи наставникът на Пирин Наджи Шенсой пред авторитетния турски вестник "Хюриет". Той направи равносметка на работата си с "орлетата" и разкри, че дори са били пращани допинг-ченгета да правят проверки на играчите му. 

"Поех отбора в много тежък момент, все още не беше записал победа и беше на дъното. Но върнах увереността на момчетата, те си повярваха и започнаха да бият. Аз говорех за морален стимул за момчетата и явно са ме разбрали погрешно, защото ни пратиха проверка за допинг", сподели Шенсой в интервюто за вестника. 

Той говори и за плановете си за бъдещата кариера. Къде на шега, къде наистина, той сподели, че мечтата му е да води националния отбор на Турция, но сам знае, че това е трудно постижимо и се е концентрирал върху кариерата си извън страната. 

"Има изключително много турски треньори на пазара в момента, сигурно са 15 хиляди. Но освен Фатих Терим, никой не е направил име извън страната. Ето, аз работя почти изцяло навън и хората ме обичат в България, а и в другите страни."

"Мечтата ми е да водя националния отбор (смее се). Но най-важното е да водя със страст отборите, на които съм начело", сподели още роденият в Косово специалист, който има турско гражданство.