Спортно-техническият директор на ЦСКА Драголюб Симонович направи паралел между утрешния мач срещу Лудогорец Разград и вчерашното дерби Цървена звезда - Партизан, което гледа на живо. Двубоят завърши с победа за гробарите с 2:0, но не предложи на зрителите на Мала Маракана футбол от най-високо ниво.

„С Димитър Борисов бяхме в Белград да гледаме дербито Цървена звезда - Партизан, не сме участвали на срещата за Източноевропейската лига. Сигурен съм, че утре мачът ЦСКА - Лудогорец ще бъде много по-качествен от дербито на Сърбия“, каза сръбският наставник.

„За Източноевропейската лига си има Инициатевен комитет. Сигурен съм, че на следващата среща в Букурещ ще има конкретни резултати.“

„Не съм играл много с Ивайло Петев, повече бяхме заедно с Георги Дерменджиев, той ми е приятел. Радвам се за него, че ще вземе второ място, което е голям успех за него и за Лудогорец. Мисля, че утре ще спечелим мача. Сигурен съм, че ще има много хора на стадиона“.

„Може да се разделим с много футболисти, а може да не се разделим и с никой. Зависи от офертите. Но със сигурност ЦСКА ще бъде по-силен през пролетта“.

„Лудогорец е нещо ново, нещо хубаво за българския футбол. Този отбор прави първенството по-интересно. Но напрежението е върху Лудогорец, не върху нас“, каза още Дуци Симонович.