Спортният директор на ЦСКА Драголюб Симонович за пореден път заяви, че Иван Бандаловски и Жуниор Мораес няма да бъдат продавани. Той призна, че към тези футболисти има реални оферти, но те ще останат на „Българска армия“ и през пролетта. „Има оферти, но както казахме още преди месец за хората, които има оферти в момента – Мораес и Бандаловски няма да бъдат продадени и със сигурност остават в ЦСКА. Има интерес към Платини, но ако дойде официална оферта ще помислим и ще решаваме. Адемар ще бъде наказан и е много малък шанса да остане в ЦСКА. Има интерес към него, но условията, които се предлагат трябва да удовлетворяват нашия клуб“, заяви Симонович.

Той коментира и обстановката в лагера на „червените“ в Гърция. „Няма никакви проблеми. Хотелът е много добър. Имаше проблеми втория ден от подготовката, тъй като беше лошо времето. Свършили сме всичко до момента. Няма живи вериги. Всичко е наред. Не съм видял боя между Мораес и Крачунов“, каза Дуци.

Относно новите попълнения Симонович заяви: „Тези дни трябва да дойдат нови попълнения. Говорим от много време. Опитахме да направим всичко преди Нова година, но не става лесно да се вземат качествени нови футболисти. Няма никой с подписан договор. Имаме двама на проби Хадад и Секур. Италианските специалисти, които дойдоха при нас, са изключителни професионалисти. Със сигурност ще помогнат на ЦСКА. Още от първия ден започнаха да работят на пълни обороти. Много съм доволен, че ще работя с такива хора. За първи път чувам името на Руди Ваноли, който се спряга за треньор на ЦСКА. Нямам представа за какво става дума“, каза още Симонович.

Сърбинът коментира и ситуацията с контролните мачове на отбора, които трябва да се изиграят тази зима. „Контролите в Анталия остават същите. Имаме възможност да играем два приятелски мача в Европа между двата лагера, които ще са повече от сериозни. Вероятно до утре ще знаем това. Ако тези мачове се потвърдят няма да играем контрола в Гърция, а ако пропаднат ще направим проверка с местния отбор следващия уикенд или предпоследния ден на лагера“, завърши Симонович.