Главният мениджър в ЦСКА Дуци Симонович, който ще бъде част от щаба на Димитър Пенев, заяви, че за него е голяма чест да работи с този именит специалист. По-рано днес стана ясно, че Стратега поема „червените“ преди мача с Левски, след като Милен Радуканов бе отстранен.

„Наистина за една година Милен Радуканов е направил много повече от много други хора преди него, но мисля, че това беше лимитът, а отборът може повече. Отборът наистина не играе много добре, не само в последните два мача“, сподели Симонович пред медиите.

„Никога няма идеален момент за това, но наистина имаше спад в последните мачове. Решението се взима от собствениците. За мен е голяма чест, че ще бъда близо до Димитър Пенев. Аз нямах проблем с Радуканов, когато работех с него.“

„Аз ще правя всичко, което г-н Пенев потърси от мене, никой не може да откаже на г-н Пенев. Ако каже да стоя зад него, ще стоя. Ако ми каже да му се кача на главата, ще му се кача“, врече се във вярност Симонович.

„Милен Радуканов е направил много за тази година, но мнението на собствениците беше, че Милен е достигнал своя лимит. Аз съм си казал своето мнение, колкото и глупаво да е, аз бях най-големият защитник на Милаен Радуканов и по годините, и по всичко. Но има неща, които и на мен не ми харесват. Реално трябва да се гледат нещата, от футболна гледна точка“, завърши помощникът на Димитър Пенев.