С турския спонсор, който може да влезе в Локомотив София, клубът ще изглежда още по-добре. Това сподели за Гонг един от шефовете на „червено-черните“ Дончо Донев.

„Поне такова е моето мнение. Не че досега не е изглеждал добре, но като следя развоя на събитията смятам, че Локо Сф може да бъде още по-добре. Г-н Гигов има общ бизнес с въпросните турски бизнесмени. Иначе нищо в структурата няма да се промени и Николай Гигов ще си остане президент на клуба.“

Донев призна, че в момента, по отношение на Цветан Генков, топката е в полето на Динамо Москва. „Ние сме заявили нашето желание той да продължи да играе при нас, а дали ще стане или ще го продадат на друг клуб, зависи от тях. Този въпрос, както и нещата с евентуалния турски спонсор би трябвало да се изяснят до Нова година”, добави той.

Все още няма яснота около селекцията през зимната пауза в Локо Сф. Отборът се събира за подготовка на 6 януари 2011 г., а от 12 до 26 февруари ще бъде на първи лагер в Сандански. За датите 22-ри и 26-и там са предвидени две контроли с все още неизвестни съперници.

През февруари Локо Сф ще бъде на втори лагер в чужбина, като вариантите все още са три – Дубай, Анталия и Агия Напа.