Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи интересно разкритие, че се опитва да помогне на закъсалите грандове Левски и ЦСКА. Бизнесменът сподели това в ефира на радио К2. 

Той сподели, че е имал срещи с политици, за да се търси начин за подкрепа на тези отбори. Домусчиев е председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и член на изпълкома на БФС. 

"Лудогорец в никакъв случай не би участвал в едно първенство, където ги няма ЦСКА, Левски и водещите клубове и не би се чувствал комфортно. Трябва да се търси решение на проблемите, за съжаление най-големият проблем е лошият мениджмънт в клубовете."

"Но каквото било било, оттук нататък трябва да търсим решение какво трябва да се направи, за да може милионите им привърженици да бъдат доволни. Имал съм разговори и с политици, за да се търси форма, под която тези клубове да бъдат подкрепени, да се търси решение за това да няма фалити и да има едно нормално първенство", сподели Домусчиев.

Тимът му се е устремил към четвърта поредна титла в А група, както и към трети трофей за Купата на България. От влизането си в елита, Лудогорец е абсолютен хегемон, докато грандовете се мъчат с изявите си на терена и във финансов план.