Вторият капитан на Локомотив София Кристиян Добрев логично бе разочарован след загубата на неговия отбор с 1:2 от Черно море, която поставя под въпрос участието на „железничарите”.

„След като не можем да бием, оттук нататък положението ни се усложнява. Имаме още три мача, в които трябва да спечелим, за да можем да изпълним целта, която е класиране за УЕФА”, заяви Добрев.

„Причините не са една и две, може би са комплексни, факт е, че не можем да победим. Отбелязването на головете ни бяха силна черта, нещата се обърнаха, решаващото е кой ще отбележи головете”.

„След като отборът рита топката от защита в нападение, като не минава топката през халфовете, след като те не играят с топката, няма как да искаме да имаме превес в средата на терена. Не мога да си обясня, за мен това не е футболът, който трябва да играем. Това безцелно ритане не е добре”.

„Оттук нататък имаме три мача, в които трябва да вземем три победи. Мачът с ЦСКА се явява рубикон, ако победим ще измием днешната загуба, но всеки друг резултат ще ни утежни положението. Отборът на Левски е до нас, ЦСКА е на една точка пред нас. Но всичко е в наши ръце и ако има нещо радващо е, че зависим от самите нас”.