Големи европейски клубове искат един от играчите на ЦСКА. Украинският гранд Динамо Киев и белгийският Стандард Лиеж са изпратили официални оферти за него, пише хърватският вестник "Слободна Далмация". 

Според изданието, двата клуба са готови да платят по 1.7 млн. евро за левия бранител. Но вестникът твърди, че "червените" не са склонни да се разделят с него за такива пари и искат минимум 2 млн. евро, за да го пуснат. 

Сред заинтересованите клубове бил и италианският Дженоа, но трансфер в приятната изненада в Серия А в момента изглежда по-малко възможен. Очаква се развитие след последния мач на ЦСКА за полусезона срещу Черно море. 

В Хърватия твърдят, че ръководството на "червените" е било готово да предложи удължаване на контракта на Кукоч, но вероятността за трансфер била доста по-голяма.

Левият бранител дойде на "Армията" през август и бързо се утвърди като титуляр. Той се самоопредели като най-добрият хърватски играч на поста си и поиска да бъде викнат в националния отбор. Напоследък беше контузен, но вече е възстановен и може да очаква трансфер.