Старши треньорът на Локомотив София Димитър Васев остана доволен след успеха с 3:0 над Сливен. След успеха, „железничарите” влязоха в тройката на класирането, а специалистът добави, че на „Надежда” ще стискат палци за Славия срещу Левски, за да може „червено-черните” да останат на същата позиция.

„Понякога, когато пропуснеш толкова положения, това може да ти изиграе лоша шега. А пропуснахме много голове. Но съм доволен, тъй като играхме добре. Добър мач за нашия отбор. Стояхме добре на терена”, коментира Васев.

„Наистина не треперихме до края. Но в предишните мачове, например като този с Видима не сме треперили. За да трепериш, трябва да виждащ, че противникът е близо до гола. Това не бе така нито сега, нито срещу отбора от Севлиево”, добави той.

„Генков влезе с проблем още преди мача. Дано не са се усложнили след срещата. Но той е мъжко момче, надявам се че ще го вдигнем за мача с Литекс”, продължи наставникът на Локо Сф.

„Не искам да предричам дали един мач ще е тежък или лек. Не искам да прогнозирам. Много мачове, които трябваше да са леки за нас, се оказаха много тежки. Ще стискаме палци за Славия срещу Левски”, завърши Димитър Васев.