Старши треньорът на Видима Раковски Димитър Тодоров призна, че неговият отбор е стигнал дъното и според него загубата от Локомотив София е последна за тима от Севлиево.

„Да се надяваме да е последната загуба, днес за първи път от доста време вкарахме гол, видях повече агресивност в моите футболисти, жалко, че накрая не можахме да вкараме втори гол”, заяви Тодоров.

„Локомотив имаха по-чисти голови положения, на нас ни трябва една победа, за да си върнем самочувствието. Футболът се играе, за да изпитваш удоволствие от играта и да не се страхуваш от противника”.

„Без да вкараш гол не може да вземеш точка. Първото полувреме след първия гол играта беше равностойна и не знам защо оставяме Асамоа два пъти. Второто полувреме стояхме по-добре на терена, поне искахме да се върнем в мача. Имахме шанс да изравним”.

„Вярвам, че това ще бъде последната загуба, дано да позная, всичко зависи от нас. Една победа в събота ще върне самочувствието, с тази игра гоним феновете от стадиона. От това по-долу няма накъде”.

„Никога не съм бягал от отговорност и никога не съм си приписвал успехите само на мен. Имам вина, неслучайно имаме осем загуби. Това са ни футболистите. Целта ни е да останем в групата”, допълни Тодоров.