Старши треньорът на Видима Раковски Димитър Тодоров бе особено разочарован от поражението на своя тим с 0:3 от Литекс, в първия мач от 8-я кръг на А група.

„Не е приятна като резултат тази загуба, пък макар срещу отбор като Литекс. Съперникът владееше мача, но ако не бяха тези грешки в нашата защита през първото полувреме, едва ли щяха да ни вкарат тези голове. Не е простимо за футболист като Самет Ашимов да прави такива грешки, да подадеш топката на съперника. Жалко, че не успяхме да отбележим гол. Жалко, че мачът мина без единоборства, ние не се борихме”, сподели след мача наставникът.

„Мисля, че Самет Ашимов достатъчно време играе футбол, за да подаде успоредно и да подари топката на противника. Но гледаме напред, трудно ще бъде. Аз вярвам, че футболистите в следващия мач ще се представят по-добре”, добави Тодоров.

„Отборът на Литекс, макар че ни надигра и държа повече топката, имаше по-малко голови положения, отколкото в мача със Сливен. Затова и цяла седмица работихме върху самочувствието на играчите”, завърши Симитър Тодоров.