Старши треньорът на Видима Раковски Димитър Тодоров потвърди след първата домакинска победа за сезона – над Калиакра Каварна с 1:0, че интерес към 19-годишния вратар Пламен Илиев има от Левски и от други отбори.

„Интерес към Пламен Илиев има не само от Левски. Смятам, че на Пламен му е рано още, защото тук пази редовно, а няма гаранция, че в гранд като Левски ще играе често. Никога няма да го спра, ако иска да се развива в много по-голям клуб от нашия. Предизвикателството е голямо, но мисля, че все още му е рано, той има само 12 мача в А група”, каза Тодоров.

Ето какво каза за двубоя с Калиакра треньора на Видима: „Няма как да не бъда доволен – след толкова поредни загуби на собствен терен, спечелихме. Радвам се, че момчетата се бориха мъжки и се раздадоха докрай.”

„Това, че техническите компоненти малко ни бягат, е въпрос на класа, но с такова желание като днес, ще успеем. Цената на победата за нас е много голяма, защото ако бяхме загубили, щяхме да сме почти сигурни изпадащи. Успяхме да победим в точния момент, а това е и първият мач без да ни отбележат гол”, коментира Димитър Тодоров.