Нападателят на ЦСКА Димитър Илиев може да откаже предложението да бъде преотстъпен на Академик София. Информациите в последните дни сочат, че към Академик ще поемат най-малко двама футболисти на „армейците” в лицето на Димитър Илиев и Здравко Чавдаров.

Илиев обаче е желан и от Черно море. Цената поставена от ЦСКА е в рамките на 80 хил. евро, и който отбор желае Илиев в състава си, трябва да се бръкне с тази сума. Ако „варненци” не пожелаят да платят на ЦСКА цената определена от собствениците със сигурност ще се откажат от Илиев.

Самият футболист обаче не гори от желание да облече екипа на Академик и по всяка вероятност мениджърите му ще опитат да му намерят отбор в чужбина.

При положение, че до понеделник няма яснота около евентуален трансфер на Димитър Илиев, то вероятно той ще започне подготовка с ЦСКА. Милен Радуканов обаче няма намерение да използва футболиста този сезон, така че оставането му на стадион „Българска армия” изглежда невъзможно.

Димитър Илиев вече веднъж бе преотстъпван от ЦСКА, като игра за Миньор. В Перник пловдивчанинът се представи на добро ниво и бе върнат в ЦСКА, но отново не успя да се докаже.