Наставникът на Черноморец Бургас Димитър Димитров – Херо, определи като заслужена победата над Любимец с 2:1 в мач от 8-я кръг на А група. Специалистът обаче предяви претенции към съдийството в мача и по-конкретно към отсъдената срещу тима му дузпа.

„Заслужен успех за нашия отбор, но това не е от най-добрите ни мачове. Смятам, че имаше срещи, в които загубихме, но играхме по-добре. В днешния мач нямаше свежестта и динамиката, които показвахме в миналите двубои“, започна Херо.

„През първото полувреме трябваше да водим реално с два или три гола. След като стана 2:0, аз мислех че мачът е приключил. Последва уникална грешка в нашата отбрана, която върна психологическото предимство на страната на домакините. Не създадоха кой знае какво, но с центрирания и мелета, се опитваха да се върнат в мача. Разбира се и поредната измислена дузпа срещу нас, която за щастие не можаха да вкарат. Не знам, явно има някаква тенденция срещу нас. Много е трудно да се играе срещу такива неадекватни отсъждания“, сподели след края на двубоя старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров, цитиран от клубния сайт.