Президентът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че фирма „Титан” може да се отдръпне от управлението на клуба и да остане само спонсор на „армейците”. Босът даде интервю за Ринг БГ, в което показа видимото си раздразнение от случващото се в клуба.

„Говорим постоянно с футболистите. Смятам, че ще променим нещата по някакъв начин. Може Титан да се отдръпне и да остане само спонсор на клуба. Не е само Титан, имаме и други инвеститори”, заяви Борисов. „ЦСКА ще стъпи на крака с помощта на феновете, нека дадем шанс на тези момчета да си стъпят на краката. Няма, за какво да съжалявам, гледаме напред”.

Борисов изрази увереността си, че отборът ще получи лиценз: „Това, което се изискваше за лиценза е внесено. Това което се изискваше да бъде платено, е платено и смятам, че няма да има проблеми с лиценза”

Относно слуховете, че румънците Петре и Панку искат да напускат клуба, Борисов коментира: „„И Даниел Панку, и Петре казаха, че ще останат, докато ЦСКА имат нужда от тях”.

Маркиньос, за когото има интерес от страна на Сибир, също остава в клуба поне до лятото: „Маркиньос остава в ЦСКА още една година, ако има трансфер ще бъде през лятото. Всички остават в ЦСКА, ние вече трансфери направихме”.

„Аз смятам, че отборът попадна в психологическа криза, ние имаме равностойни футболисти на всеки пост, но играем със страх, а така не можем да постигнем резултати”, обясни Борисов.

Очаквайте подробности!