Единият от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов обяви, че в рамките на следващата седмица Христо Стоичков ще получи всички акции на клуба с нулево задължение.

Вместо очакваната пресконференция на Камата, на която той трябваше да обясни, дали ще остане треньор на клуба, или не, пред журналистите на стадион „Българска армия“ застана Димитър Борисов.

„Другата седмица Христо Стоичков получава акциите на ЦСКА с нулево задължение и той става собственик на клуба. И аз не мога да го обясня точно как ще стане. Другата седмица, като получи нулеви задължения, ние ще се оттеглим. Тук вече Христо Стоичков ще решава кой ще влезе в клуба“, заяви Димитър Борисов.

Настоящият собственик на „червените“ не успя да внесе повече яснота относно сделката, но даде да се разбере, че тимът остава в А група.

„Стоичков става собственик на ЦСКА. Аз не съм юрист, не мога да ви обясня повече. Ние говорим за А група, а не за други групи. Това е което се разбрахме. В момента започват да се изплащат заплатите на футболистите“, добави Борисов.

„Христо Стоичков получава акции с нулево задължение. Не искам да коментирам ситуацията с Гриша Ганчев. След вторник, когато Христо Стоичков ще стане собственик на ЦСКА, мен ме няма в цялата схема“, завърши видимо доволният Димитър Борисов.