Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов призна, че клубът трябва да изплати на Милен Радуканов две заплати и неустойки след прекратяването на договора му. Босът на „червените” заяви, че новият старши треньор Димитър Пенев ще прецени какви правомощия ще даде своите помощници, включително и Дуци Симонович. Борисов добави, че не гледа на дербито с Левски като на по-специален мач.

„За мен мачът с Левски не е по-особен. Както се видя, паднахме от Славия. Милен Радуканов може да бил Левски на „Герена”, но и Димитър Пенев го е правил. Смятам, че отборът би Левски, не Радуканов, не ръководството”, започна Борисов пред медиите на „Българска армия”.

На въпрос, защо не е поздравил Радуканов, шефът на ЦСКА каза: „„Днес се чухме няколко пъти, във връзка със споразумението му. Още колко пъти трябва да говоря с Радуканов или да се поздравяваме. Той има да взима две заплати, плюс неустойките.”

„Червенков поиска да бъде старши треньор. Но няма как да стане Червенков да е старши треньор и Димитър Пенев да е старши треньор. Затова не стана с Червенков.  Продължителността на договора на Димитър Пенев не е най-важното. Той винаги ще е в този клуб. Няма такова нещо, че Пенев ще води отбора до зимата, а след това ще се търси нов треньор”, допълни съсобственикът на „армейците”.

„Феновете застават зад Милен Радуканов, и ние бяхме зад него. Това е окей. Но това е една страница от историята на ЦСКА. Сега ще видим как ще продължим с Димитър Пенев. Дали функциите на Дуци Симонович ще се увеличат, ще си прецени Димитър Пенев”, допълни той.

„Ние от 5-6 мача наблюдаваме, че отборът е в слаба форма, и затова е нужна промяна. За бойкот в съблекалнята – това са глупости. Не може играчите на ЦСКА да играят симулативно срещу треньора. Няма да има премии за победа над Левски”, завърши Димитър Борисов.