Финансовият директор на Литекс Величко Дихонов остана доволен от победата на тима с 1:0 над Черноморец. Шефът на ловчанлии бе категоричен, че ако Георги Миланов бъде продаден през зимата, това ще бъде в голям клуб от Европа.

„Тежък терен, мисля, че отборът даде всичко от себе си, имаха едно силно желание да зарадват собственика с предстоящия му рожден ден и всичко се увенча с успех. Собственикът като цяло е доволен от футболистите и треньорското ръководство, защото им постави едно условие – иска себераздаване от първата до последната минута, да дават максимума и да радват феновете“, сподели Дихонов.

Относно селекцията, финансовият директор коментира: „Правилно ви е казал Христо Стоичков поради това, че в клубната канцелария няма нищо конкретно, за да го коментираме. Млади футболисти ще привлечем, но максимум един-двама. Ние 10 години чакахме тази школа да започне да произвежда футболисти, по наш тертип.“

„Георги Миланов може да играе във всеки един клуб в света, защото е един от големите таланти на България. Всички го признават. Единственото, ако Гошо смени отбора, това ще бъде в някой голям клуб в Европа“, завърши Дихонов.