Финансовият директор на Литекс Величко Дихонов отрече информацията, че Ферарио Спасов ще бъде сменен, въпреки равенството (1:1) срещу Берое.

Освен това шефът на „оранжевите” разкри, че футболистите ще бъдат глобени, но решение за пропуските ще се търси през зимния трансферен прозорец, когато отборът се надява да привлече класен нападател.

„Не, промени няма. Отборът трябва да покаже характер. Зимата ще вземем нападател, който ще ни реши проблемите. На този етап е това, никой не е споменавал за смяна на треньора, днес играчите сами се глобиха”, категоричен бе Дихонов пред журналистите.

„Марката Литекс не може да се петни по този начин и да се губят така точки. Може би са напрегнати и искат да бият, случва се и това. Психика - млади играчи, пречупват се,” допълни финансовият директор на тима.

„Надявам се, че няма да изпуснем евротурнирите. Имаме качествени играчи, които трябва да покажат възможностите си. Ивелин Попов е по-избухлив, малък е и не му издържаха нервите, защото най-много от всички искаше да победим”, коментира ситуацията около изгонването на играча в края на двубоя.