Старши треньорът на Локомотив София Диан Петков разкри, че в отбора се очакват на проби двама нападатели от Мали.Петков остана доволен от равенството 1:1 срещу Интер Баку, но призна, че „железничарите” имат сериозни проблеми в нападение.

„Заслужихме равенството, играхме не лошо с изключение на първите 25 минути. През другото време стана един добър мач”, сподели той.

Относно двете нови попълнения, Петков коментира: „Доволен съм от тях, Юсеф игра на непривична позиция, представи се добре. За Джемал мога да кажа само добри неща”.

Петков разкри, че в отбора се очакват двама малийски нападатели на проби. „След едно 15 центрирания, няма кой да завърши атаката. Дано хората, които дойдат да повлияят положително на отбора”.

„В неделя пристигат, футболистите са от Мали, имената не мога да ги кажа. Надяваме се да са добри футболисти. На проби естествено, трябва да ги видим”.

„Изиграхме добър мач. Направихме размяна на много от постовете, момчетата се стараят, ще продължаваме да работим по този начин”, допълни наставникът на Локо София.