Локомотив София направи равен срещу тима на Интер Баку в първа проверка за българския тим от подготвителния лагер на „железничарите” в Турция. Двубоят завърши при резултат 1:1, а голът за столичани падна в последната минута на мача и бе дело на Марчо Дафчев. Преди това, в 20-ата минута нападателят на Интер Карлсон даде преднина на своя тим.

Като цяло двата тима не предложиха много интересни положения пред противниковите врати, като добрите възможности за гол бяха значително малко. В 16-ата минута Джемал Джонсън стреля добре по диагонала, но вратарят на Интер успя да избие в корнер. Минути преди това отборът на Баку също имаше възможност, но Мжаванадзе стреля в аут.

Първият гол дойде в 20-ата минута, когато отбраната на Локомотив не успя да се ориентира при една балонно центрирана топка, която стигна до Карлсон, а нападателят от близо не срещна трудности да се разпише. В последните минути на първото полувреме футболистите на Диян Петков упражниха натиск, който обаче не доведе до попадение.

През втората част двата тима продължиха да играят равностойно, но все пак българският тим бе този, който успя да стигне до гол. Той дойде в последната минута на срещата. След бърза контраатака и пробив на Юсеф Идриси по лявото крило, футболистът центрира добре и намери Марчо Дафчев, който от воле изравни за 1:1