Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков се изказа ласкаво за публиката на Левски след дербито между двата тима на "Герена". Двубоят завърши при нулево равенство, като на терена шоуто не беше дори близо до това на трибуните.

Над 12 хиляди левскари изпълниха "Герена", защото се откриваше новият Сектор А, който е най-модерната трибуна у нас. Те създадоха страхотна атмосфера и това беше отбелязано от Дяков.

"Трябваше да покажем по-качествен футбол, но все пак на "Герена" се играе трудно. Публиката е уникална, предполагам какво е да играеш пред такива уникални фенове всеки път. То на мен ми е кеф пред тези трибуни, представям си на играчите на Левски какво им е", сподели Дяков.

Той говори и за възможността тимът му да триумфира с титлата далеч по-рано от самия край на сезона. Според него това е очаквано и не смята, че тимът му може да изпусне 14-те си точки аванс в следващите 6 кръга.

"Преднината ни е комфортна, но все още не сме шампиони. Имаме още няколко мача до края, ние сме най-добрият отбор в България и ще триумфураме. Имаме мачове, които не са никак леки, след тях ще мислим за лятото и Европа."

"Трябва да запазим мотивацията за игра, след всеки мач губим малко мотивация. Но ние сме Лудогорец и трябва да печелим всеки мач с добра игра", сподели още капитанът на Лудогорец.