Семейството на Гарата ще го гледа от трибуните идния четвъртък на стадон „Лил-Метропол”.

След като вкара третия си хеттрик от началото на първенството, Гара Дембеле сподели пред журналистите как видя мача с Пирин и какво очаква от предстоящото гостуване на Лил в мач от Лига Европа.

„Срещу Пирин допуснахме много рано гол , сподели Дембеле. Трябваше да го върнем бързо. Радвам се, че вкарахме още през първата част. После беше много лесно, след като вкарахме втория гол и стигнахме до убедителен успех.”

На трибуните на стадион „Лил-Метропол”, за да го гледа и подкрепи ще бъде цялото семейство на Дембеле. Ето защо супер звездата на Левски ще направи всичко възможно, за да се представи на висота и да отбележи поне едно попадение, което да посвети на близките си. Гара добави, че отлично познава Лил и е наясно колко тежък съперник е този отбор.

„Лил е много силен отбор, заяви Гара. Играе силно у дома. Нищо специално няма при връщането ми във Франция. Семейството ми ще дойде на стадиона и ще ме подкрепя. Затова се надявам да вкарам гол. Отиваме да играем срещу много добър тим и се надявам да вземем поне точка”.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg

--

Фирма MIRAGE TRAVEL AGENCY организира пътуване до Лил за мача на Левски в Лига Европа. Информация на тел. 988 02 16 или http://www.miragetravel.bg/