Авторът на победното попадение за Берое срещу Ботев Давид Каядо заяви, че „зелено-белите” тотално са надиграли своя съперник.

„Получи се добър мач. Ние се представихме много добре. Играхме като един отбор. Това е най-добрият ни мач през този сезон и един от най-добрите през последната година. Надиграхме тотално Ботев. Напълно заслужено спечелихме трите точки”, коментира Каядо.

„Тази победа бе постигната благодарение на усилията на всички играчи от отбора. Това бе най-добрият ни мач през този сезон в А група. Всички сте наясно за това какво се случи в отбора преди две седмици. Мисля си, че с играта си всички футболисти показахме, че сме едно цяло, един екип, който, когато играе като един отбор може да победи всеки един съперников отбор”, добави португалецът.

„Предстои ни много труден мач срещу Пирин Гоце Делчев. Теренът там е много тежък. Ние сме длъжни да играем силно, да се представим добре и да победим. Мачът със сигурност ще бъде тежък за нас. Трябва да се опитаме да вкараме бърз гол. Наясно сме, че отборът на Пирин играе доста защитно. Мисля, че ако успеем да вкараме бърз гол, нещата ще се получат много по-лесно за нас. След тази победа срещу Ботев ще излезем срещу Пирин още по-мотивирани”, продължи футболистът на Берое.

„Ботев Пловдив е може би вторият най-силен отбор в А група след Лудогорец и въпреки това, ние показахме, че сме много добър тим, който притежава много добри футболисти. Мисля, че този успех ще ни мотивира още повече и може да направим една поредица от силни мачове, в които да запишем победи”, каза още Давид Каядо Диас.