Звездата на Славия Даниел Пеев бе много ядосан от съдийството на Ахмед Ахмед в мача срещу Локомотив София.

„6 мача нямат победа Локомотив над нас, днес той (Ахмед Ахмед) направи така, че да имат. Как така, така категорично не вземат решение да дадат нещо за нас? Умишлена игра с ръка в наказателното поле не е ли червен картон? Или за едните е червен, а за другите не? Мен не ме е страх, аз изказвам свое мнение. А такива като него некадърници нямат място”, заяви гневният Пеев.

„Аз искам да го питам този шеф на съдиите, дали е наясно, защо му се дава заплата? Заради нас! Мен лично тези неща ме обиждат, защото аз не се смятам за некадърник. Това е направо…”

„Аз рядко си позволявам да коментирам, един път казах за Богдев, че е некадърник, сега мисля същото”.

„Изобщо тези работи са ми много странни на мен как стават. Аз казвам моето мнение, мен нито ме е срам, нито ме е страх. Аз се прибирам вкъщи и мога да погледна дъщеря ми с чиста съвест, за разлика от този Ахмед Ахмед”.

Относно предстоящия мач за Купата на България срещу Етър, Пеев коментира: „Трябва да го вземем този мач с цената на всичко, ние сме доста близо до първите 3-4 места, но най-реално е да го вземем този мач и да продължим за Купата”.