Шокиращите грешки на Стефано Кунчев срещу Берое и последвалото му освобождаване от Левски не останаха незабелязани от европейския футболен свят.

Един от най-тиражните всекидневници в Англия Daily Mail обърна внимание на проблематичния мач, като дори защити в известна степен Кунчев.

"Левски София не показа милост към млад вратар...уволни го след грешки" - това гласи заглавието на материала, публикуван днес следобед.

В него се обяснява, че 23-годишният Кунчев е бил уволнен след загубата от Берое, и се разказва за перипетиите на Левски в последно време.

"14 треньорски смени от 2008-ма насам" и "Левски е един от най-популярните клубове в България" са част от подзаглавията.

"Левски е известен със своята безпардонност и смените на треньорите там са толкова чести, че Роман Абрамович направо изглежда като светец, пълен с търпение," пише в коментара.

"Вратарите по цял свят могат да се надяват, че уволнението на Кунчев няма да е опасен прецедент, защото тогава Джо Харт, Икер Кесияс, Давид Де Хеа биха били уволнени, ако клубовете им имаха подхода на Левски," се добавя там.