Отборът на ЦСКА победи турския Карабюкспор с минималното 1:0 в последната си контрола от лагера в Турция. Единственото попадение в срещата реализира Иван Бандаловски през второто полувреме.

Старши треньорът на „червените“ Стойчо Младенов заложи на следния стартов състав: Томаш Черни, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Пламен Крачунов, Нилсон Антонио, Нжонго Присо, Тодор Янчев, Коста Янев, Христо Янев, Анисе и Жуниор Мораес. След почивката периодично в игра се появиха Лукаш Саша, Йовчев, Шеридън, Споркел и Карачанаков.

Стойчо Младенов направи няколко промени в стартовия състав, като изтегли на върха на атаката звездата Жуниор Мораес, а Килиън Шеридън остана на пейката. В центъра на защитата като титуляр започна Пламен Крачунов за сметка на новото попълнение Сивард Спрокел.

Тимът на ЦСКА категорично бе по-активният и по-добрият тим на терена, който създаде и повече положения по време на мача. Най-близо до откриване на резултата бе Нжонго Присо, който в 17-та минута стреля, но на сантиметри от страничния стълб на вратата.

В средата на първото полувреме и Карабюкспор опита да създаде трудности пред вратата на Томаш Черни, но завършващият удар винаги бе в аут.

Малко по-късно Христо Янев се озова на добра позиция след пас на Присо, но не успя да намери добре топката и да застраши вратата на съперника. Малко преди почивката Анисе също опита своя шанс, но стреля слабо с глава, при това право във вратаря на домакините.

През второто полувреме ЦСКА отново пое инициативата, за да се стигне закономерно до 62-та минута на срещата. Христо Янев с диагонален удар прехвърли целия терен към дясното крило, откъдето Присо напредна, стигна почти до аутлинията, върна топката за Иван Бандаловски, който с премерен удар откри резултата за 1:0.

До края на мача Нжонго Присо и Килиън Шеридън, който влезе като резерва, пропиляха чудесни възможности за увеличаване на преднината.

Така, ЦСКА постигна победа в последната си контрола в Турция. Утре късно вечерта "армейците" се прибират в София.