Ръководството на ЦСКА обяви с официално съобщение, че в най-скоро време започва ремонт на емблематичния за червените фенове Сектор Г. От щаба на армейците се ангажираха той да бъде готов за началото на новия футболен сезон у нас.

В съобщението, което бе публикувано в официалния сайт на клуба, е упоменато, че разходите по ремонта ще бъдат поети от клуба, а не както се очакваше от сдружението „ЦСКА Завинаги“.

Ето и пълната информация от ЦСКА:

„Във връзка със зачестили запитвания от страна на наши привърженици ръководството на ЦСКА информира за следното:

През октомври 2013 година беше подписан договор със сдружението "ЦСКА Завинаги". Договор за изграждане на три тренировъчни терена и сектор Г на стадион "Българска армия". Срокът за изграждане на сектор Г бе 1 април 2014 година. Към тази дата е готов един от терените, без за него да са предадени необходимите разходни документи, в това число и фактури. Съгласно договора тези документи са необходими, тъй като акционерите на ЦСКА са поели да заплатят изграждането на терени и сектор Г с акции или чрез други финансови опции.

Неизпълнението в срок на клаузите по договора може да има и обективни причини. Така или иначе привържениците заслужават да имат своя Сектор Г.

Поради това Клубът се ангажира със свои средства да възстанови сектор Г в кратки срокове, в израз на уважението към червената общност. Ръководството на ПФК ЦСКА АД ще направи всичко възможно сектор Г да бъде готов за началото на новия футболен сезон.

ЦСКА София".