Отборът на ЦСКА направи първа тренировка на турска земя, след като вчера пристигна в Анталия за дългия лагер, който Стойчо Младенов е предвидил за отбора. Въпреки силния вятър, който посрещна „червените“ вчера днес Младенов проведе и първото занимание на отбора, което се явява и първа тренировка за 2015 година. Трима играчи на ЦСКА започват годината по-леко и не се натоварват на 100%.

Това са Александър Тунчев, Пламен Крачунов и Иван Маркович, който се възстановява от операция. Очаква се Маркович да бъде на разположение на Стойчо Младенов за мачовете през пролетта, но със сигурност ще бъдат нужно по-бавно влизане в ритъм заради контузията, която имаше. В същото време друг играч, който пропусна доста мачове заради травма Иван Стоянов тренира с отбора на 100%.

Очаква се днес в Турция към тима да се присъедини и Неманя Милисавлевич, който не замина с отбора от България. Същото се отнася и за Сержиу Буш. По-късно към лагера ще се присъедини и Валентин Илиев, който чака трето дете и това е причината все още капитанът да си е в България.