Отборът на ЦСКА заминава тази сутрин за Анталия, където ще проведе основната част от своята подготовка. В самолета се качиха 31 футболисти, като все още договореният вчера с Миньор Румен Трифонов не тръгна с отбора.

В България остава младокът Кристиян Велинов, за който предварително бе планирано да пътува. Според информация от ЦСКА, той остава заради лагера на младежите, които ще вземат участие на турнира в Албена. Една от причините обаче той да не замине е привличането на Румен Трифонов, който играе на същата позиция.

Изпълнителният директор на червените Венци Живков заяви, че предстоят разговори за личните условия на Трифонов. Според запознати, футболистът ще тръгне за Турция точно след 48 часа.

В същото време старши треньорът на тима Йоан Андоне заяви, че е гледал Трифонов в мача на Миньор Пк срещу ЦСКА, когато жълто-черните биха в София. „Трябва ни точно такъв футболист, с добър ляв крак”, каза Андоне.

Той поясни, че след края на лагера в Турция, групата на ЦСКА трябва да бъде от около 28 човека.

„Има интерес към Иван Стоянов, Костадин Стоянов и Котев. На лагера ще се решава дали ще бъдат продадени и къде”, завърши треньорът.